Mijn favorieten

Hypotheken

Een hypotheek is een verplichting voor langere tijd.

Goed hypotheekadvies van een Erkend Financieel Adviseur is daarom belangrijk. Samen met jouw vaste financieel adviseur bij Van Kessel & Hypotheken sta je uitgebreid stil bij jouw wensen, behoeften en mogelijkheden. De gesprekken rond jouw hypotheekadvies vinden plaats bij ons op kantoor.

 

DIENSTEN

Van Kessel & Hypotheken adviseert en bemiddelt bij: hypotheken, risicoverzekeringen (overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid), vermogensopbouw producten en inkomensverzekeringen.

 

TARIEVEN

Van Kessel & Hypotheken biedt scherpe tarieven voor advies en bemiddeling. Het tarief wordt o.a. bepaald op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen. Zo kennen wij speciale tarieven voor starters op de woningmarkt, maar ook voor doorstromers hebben wij een compleet pakket samengesteld tegen een scherp tarief. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat de kosten zijn en welke werkzaamheden wij hiervoor verrichten. De kosten voor het eerste oriënterende kennismakingsgesprek nemen wij daarom voor onze rekening. Daarin maken wij vooraf duidelijke afspraken over het uiteindelijke tarief.

 

kijk ook bij

 

 

 

Hypotheek

  • Erkend financieel adviseur

  • Advies en bemiddeling

  • Scherpe tarieven

  • Gratis kennismakingsgesprek

Woning van de maand