VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs

Varkensmarkt 3
4101 CK Culemborg
Tel: 0345-522522
info@vankesselkroezen.nl
Lingedonk Fase 3 Koopaanneemsom € 465.827,- tot € 657.764,-
 in Geldermalsen 4191 LG

Omschrijving

Lingedonk Fase 3 is uw laatste kans om op deze plek in Geldermalsen te wonen! De laatste 3 vrijstaande en 10 twee-onder-een-kap woningen zijn nu in verkoop. De woningen hebben zeer ruime percelen variërend van 290 tot 480m2. Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de woningen veel groen en waterpartijen. Hierdoor heeft het plan een unieke, zeer ruimtelijke opzet.

Bij de woningen worden diverse opties aangeboden, zoals dakkapellen, verschillende uitbouwen en een aantal indelingsopties. Ook kunt u optioneel kiezen voor het verplaatsen van de keuken naar de achterzijde van de woning.

Het plan ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereikt u in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. Doordat in het plan zelf alleen bestemmingsverkeer zal zijn is het zeer autoluw. De centraal gelegen woningen liggen verhoogd op een ‘donk’. Vanuit hier ontspringen de vijf hofjes met elk hun eigen karakter. Deze hofjes liggen iets verhoogd ten opzichte van het omliggende groene gebied.

Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen. Elke woning heeft in de basis vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woning heeft een zeer complete badkamer met sanitair van Villeroy&Boch, een bad en twee wastafels. Ten slotte is het bij een aantal woningen mogelijk om voor een badkamer met slaapkamer op de begane grond te kiezen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 465.827,- - € 657.764,- Indeling Gebruiksoppervlakte 164 m² t/m 186 m² Inhoud 600 m³ t/m 690 m³ Aantal kavels 13 Vrij 5 Woningtypen Woonhuis