Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Lingedonk Fase 3
4191 LG Geldermalsen
Koopaanneemsom € 401.900,- tot € 639.900,- Beschikbaar
0345-522522

Kenmerken

Aantal kavels 13 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Lingedonk Fase 3 is uw laatste kans om op deze plek in Geldermalsen te wonen! De laatste 3 vrijstaande en 10 twee-onder-een-kap woningen zijn nu in verkoop. De woningen hebben zeer ruime percelen varie¨rend van 290 tot 480m2. Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de...
Lees meer

Omschrijving

Lingedonk Fase 3 is uw laatste kans om op deze plek in Geldermalsen te wonen! De laatste 3 vrijstaande en 10 twee-onder-een-kap woningen zijn nu in verkoop. De woningen hebben zeer ruime percelen varie¨rend van 290 tot 480m2. Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de woningen veel groen en waterpartijen. Hierdoor heeft het plan een unieke, zeer ruimtelijke opzet.

Bij de woningen worden diverse opties aangeboden, zoals dakkapellen, verschillende uitbouwen en een aantal indelingsopties. Ook kunt u optioneel kiezen voor het verplaatsen van de keuken naar de achterzijde van de woning.

Het plan ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereikt u in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. Doordat in het plan zelf alleen bestemmingsverkeer zal zijn is het zeer autoluw. De centraal gelegen woningen liggen verhoogd op een ‘donk’. Vanuit hier ontspringen de vijf hofjes met elk hun eigen karakter. Deze hofjes liggen iets verhoogd ten opzichte van het omliggende groene gebied.

Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen. Elke woning heeft in de basis vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woning heeft een zeer complete badkamer met sanitair van Villeroy&Boch, een bad en twee wastafels. Ten slotte is het bij een aantal woningen mogelijk om voor een badkamer met slaapkamer op de begane grond te kiezen.

Inmiddels wonen al 72 gezinnen in Lingedonk in zowel de eerste koopwoningen als vrije sector huurwoningen. Dit zijn rijwoningen in e´e´n van de hofjes en aan het begin van Lingedonk. Ook de vier-onder-een-kap woningen in de binnenring van het plan worden verhuurd in de vrije sector. Hierdoor is Lingedonk al goed zichtbaar. Maart 2019 is gestart met de bouw van Fase 2, Fase 3 betreft de laatste 13 woningen die in verkoop zijn. Beoogde oplevering zomer 2020.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 401.900,- - € 639.900,- Indeling Gebruiksoppervlakte 150 m² t/m 194 m² Inhoud 565 m³ t/m 710 m³ Aantal kavels 13 Vrij 10 Woningtypen Woonhuis

Bedankt voor uw reactie


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.