Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bellefleur - Parelmoervlinderweg
4105 RB Culemborg
Huurprijs € 895,- tot € 925,- Verhuurd
0345-522522

Kenmerken

Start bouw 12 mei 2017 Oplevering 18 september 2017 Aantal kavels 12 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

BELLEFLEUR
Bellefleur is de vierde fase woningen in Parijsch. Het wordt een dorpse woonbuurt, geïnspireerd op de boerderijen uit de omgeving. In het hart ligt een groene speelplek die voor alle woningen goed bereikbaar is.
De boerderij-uitstraling is speels uitgewerkt, waardoor er veel...
Lees meer
Route van naar , 4105 RB Culemborg

Omschrijving

BELLEFLEUR
Bellefleur is de vierde fase woningen in Parijsch. Het wordt een dorpse woonbuurt, geïnspireerd op de boerderijen uit de omgeving. In het hart ligt een groene speelplek die voor alle woningen goed bereikbaar is.
De boerderij-uitstraling is speels uitgewerkt, waardoor er veel variatie is ontstaan in het uiterlijk van de woningen. Binnen de rij worden kappen gedraaid of daken lopen door in de verdiepingsgevels. Daarnaast is gevarieerd in de kleuren van het metselwerk. Het maakt vrijwel alle woningen onderscheidend van elkaar.
Binnen zijn de woningen qua indeling en formaat vrijwel identiek. Door de tuinen naar elkaar te draaien, wordt het gevoel van ruimtelijk en buiten wonen versterkt.

DE WONINGEN
De woningindeling is in principe voor alle woningen hetzelfde. Afwijkende dakvorm, metselwerk en raampartijen zorgen hier en daar ook binnen voor kleine verschillen.

Indeling:

Begane grond:
Ontvangsthal met trapopgang naar de 1e verdieping, bergkast, meterkast en toiletruimte met wandcloset en een fonteintje. Ruimte tuingerichte woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar de achtertuin. Openkeuken voorzien van apparatuur, te weten: gaskookplaat, schouwwasemkap, vaatwasmachine, koelkast en magnetron.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, 3 ruime slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand met draaideur, wastafel en een 2e wandcloset.

2e verdieping:
Via een vaste trap te bereiken zolderruimte met dak- of gevelraam en een wasmachineaansluiting.

Wanneer je een nieuwe huurwoning betrekt, wil je zelf alles naar je eigen smaak inrichten. Er wordt voor gezorgd dat de basis goed is en dat je nieuwe huis snel als thuis zal voelen. Daarom wordt er onder andere een hoge kwaliteit keuken en complete badkamer geplaatst. En dat zijn pas enkele van de voordelen van een nieuwe huurwoning!

Zo is er op de begane grond standaard vloerverwarming aangebracht, is de woning voorzien van dubbele tuindeuren en zijn de wanden behang-/schilder klaar afgewerkt. In de tuin wordt het terras aangelegd en een prefab berging geplaatst. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Anders dan bij koopwoningen, heb je bij huur geen onzekerheid of financiële rompslomp rond het verkrijgen van een hypotheek. Ook ben je niet afhankelijk van schommelende woningprijzen of een krimpende woningmarkt, je maandelijkse huurlasten blijven gelijk. Je gaat in eerste instantie een huurcontract aan voor de duur van 1 jaar. Na die periode kun je maandelijks opzeggen.

BIJZONDERHEDEN
- Een complete keuken en badkamer
- Dubbele tuindeuren
- Vloerverwarming op de begane grond
- Optimale isolatievoorzieningen inclusief HR++ beglazing
- Een aardgasgestookte Hoog Rendement C.V.-(combi)ketel
Overdracht Huurprijs € 895,- - € 925,- Indeling Gebruiksoppervlakte 122 m² Inhoud 450 m³ t/m 471 m³ Perceeloppervlakte 141 m² t/m 178 m² Start bouw 12 mei 2017 Start Verkoop 12 mei 2017 Oplevering 18 september 2017 Aantal kavels 12 Aantal Bouwtypes 5 Vrij 12 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 4105 RB Culemborg

Doorsturen


Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Bedankt voor uw reactie


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.